Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon2.php on line 17
- yogorenonai - sokoldal.hu


MENÜ
Bemutatkozás
Munkánk
Elérhetőség
Tagság
Fórum


Üdvözlünk mindenkit a

Yogore no nai Önkéntes Civil Szervezet

a

Drogmentes Ifjúságért

honlapján!

A honlap azért jött létre, hogy könnyebben megtaláljuk egymást azokkal, akikkel közös a célunk, és velük könnyebb kapcsolatba kerülhessünk, és persze azért, hogy minket is könnyen megtaláljanak azok, akik segítséget kérnének.

Célunk, hogy a 10-18 éves korosztályt megismertessük a drogok általános tulajdonságaival és hatásaival, hogy minél felkészültebben tudjanak szembenézni a majdani kísértéssel, amikor elébük kerül egy marihuánás cigi, vagy egy kis kokó, speed, stb. Véleményünk szerint nagyon fontos, hogy minél több fiatal megismerje a drogokat, és azok negatív hatásait is, mielőtt "élesben" találkozna velük.

Ezért szeretnénk elérni, hogy szervezetünk az általános iskolák felső tagozatán, és a középiskolákban tanuló gyermekek, fiatalok számára, nekik szóló, érthető, de részletes és kimerítő előadásokat tarthassunk, amelyben részletesen kitérünk a drogok fajtáira, azok származására és felfedezésére, valamint az egyes fajták rövid és hosszú távú hatásaira.

Másik, de nem kevésbé fontos célunk, hogy a 14-18 éves lányoknak olyan felkészítő, "interaktív" előadásokat, beszélgetéseket tartsunk, amely során megismerhetik a rájuk leselkedő legnagyobb veszélyt, a nemi erőszakot, szexuális bántalmazást, és annak közkedvelt "eszközeit", a party-drogokat.

Ehhez a munkához segítőket, képviselőket is keresünk, akik elhivatott, következetes hozzáállással segítenek nekünk célunk elérésében, hogy a szervezetünk országos szinen is jelen legyen a fiatalok mellett, mint támogatás, és a köztudatban, mint a megelőzésért, és egészséges, "tiszta" fiataljainkért folytatott küzdelem mintája.

Kérnék mindenkit, hogy aki tenni szeretne értünk, a fiatalokért, és ténylegesen tevékeny tagunk szeretne lenni, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tagjaink közé fogadhassuk! De nagyon fontos, hogy csak azok legyenek regisztrált tagjaink, akikre később is számíthatunk majd, akár egy nagyobb szabású rendezvény lebonyolításában is! Egyelőre még gyerekcipőben járunk, de nagyon elszántak vagyunk, viszont még nem tudjuk garantálni, hogy mindenkinek azonnal lesz feladata, azonban hangsúlyozzuk, ez nem lesz mindig így! Gyorsan szeretnénk terjeszkedni, beépülni a köztudatba, hogy minél több fiatalt tudjunk felvilágosítani a még befolyásolható időszakban.

A hírlevélre regisztrálatlan tagjaink is feliratkozhatnak, ha szeretnék tudni, hogyan is állunk az ügyünkkel, valamint olyanok regsitrációjaá is várjuk, akik egy iskola, közösségi intézmény részéről érdeklődnének a munkánk felől!

Köszönjük a látogatást!www.yogorenonai.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!